*** ANNA * Casada Infidel * CATALANA ***

Hola … soc la l’Anna, una dona casada de Girona.
Busco home que l’hi manqui, al igual que jo … un bon sexe … apassionat, desenfrenat i amb molt de vici!!
Soc infidel per naturalessa, perque el meu marit no em compren, no em dona tot el que jo necessitu!!
Et sens identificat??
Doncs anima’t i provem algu nou,no??

Amb mi, es possible!!
*** 680 * 72 * 34 * 02 ***

( Foto Real )
PD: Ja t’he dit que soc molt viciosa,no?
… M’agrada el Frances al Natural i fins el Final, el Grec i … els clubs d’intercanvi!

Detalles

Nombre: Extremadura, Los Santos de Maimona Estado de la relación: Licenciado La base: Heterosexual Longitud: 170 - 175 cm Postura: Slim La formación: Diplomado Color de pelo: Rubio claro Fumar: No BDSM: No Tamaño de la copa: A80 Afeitado:Piercings: No Tatuajes: No